Go Back
עוגיות שקדים סהרונים

עוגיות שקדים סהרונים

טעם ממכר ומרקם משגע!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

המצרכים

  • 200 גרם מחמאה או חמאה רכה ( חתוכה לקוביות)
  • ½ כוס סוכר
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שקדים טחונים (יחד עם הקליפה)
  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • שמים בקערה את החמאה / מחמאה עם הסוכר, סוכר וניל, גרידת לימון, וביצים. ומתחילים ללוש מעט עם הידיים, לאחר מכן מוסיפים גם שקדים, קמח, ואבקת אפייה, וללוש לבצק אחיד.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, ויוצרים נחשים קטנים, מהם יוצרים צורת ירח ואז מניחים בתבנית במעט מרווחים.
  • אופים על 190 מעלות עד להזהבה קלה , ואז איך שיוצא חם טובלים באבקת סוכר ומעבירים לקופסא .

הערות וטיפים

הערה: אפשר להכין גם עם אגוזים טחונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.