Go Back
פררו רושה ביתי

פררו רושה ביתי ב-4 מצרכים

שיא השלמות והקלות!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: גל צרור

המצרכים

  • 1 חבילה וופלים (כ-200 גרם מרוסקים דק )
  • 2-3 כפות ממרח שוקולד (איזה שאוהבים)
  • 1 שקית אגוזי לוז
  • 2 חפיסות שוקולד (200 גרם סה"כ)

אופן ההכנה

  • מרסקים את הוופלים עם הידיים, ואז מוסיפים להם את ממרח השוקולד ומערבבים עד שמקבלים תערובת שאפשר לכדרר בידיים.
  • מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים, ואז מכניסים אגוז לוז שלם לתוכם.
  • כשמסיימים עם כל הכדורים, ממיסים במיקרוגל את שתי חבילות השוקולד.
  • טוחנים את האגוזים שנשארו דק, ואז מערבבים עם השוקולד המומס.
  • טובלים כל כדור בשוקולד, ואז מכניסים למקפיא.
  • אם רוצים גם ציפוי לבן, אפשר להשתמש בשוקולד לבן לטבילה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.