Go Back
מתכון להמבורגר ביתי, מתכון להמבורגר

מתכון להמבורגר ביתי עסיסי

מתכון להמבורגר ביתי, שיוצא עסיסי ובהכנה מהירה! פשוט, איכותי וטעים!
ציון 4.54 על ידי 26 דירוגים
באדיבות: לימור שרעבי

ציוד

מחבת פסים
רינג

המצרכים

  • ½ קילו בשר צוואר טחון (מספר 10)
  • ½ קילו אנטריקוט טחון
  • 1 בצל (גדול)
  • ¼ כוס שמן
  • 2 שיני שום
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)

אופן ההכנה

  • נתחיל קודם עם הבצל מכיוון שהוא צריך להתקרר, נטגן במחבת בצל אחד גדול שקצצנו דק עם כ-1/4 כוס של שמן (השמן חיוני למתכון אז לא להתקמצן).
  • כשצבע הבצל נהיה שקוף נוסיף שני שיני שום כתושות, נערבב מעט, נכבה את האש ונצנן.
  • נשים בקערה את הבשר טחון עם האנטריקוט הטחון, ונוסיף את הבצל עם השמן.
  • נקצוץ חופן של פטרוזיליה ונתבל בכ-1/2 כף מלח ופלפל שחור גרוס.
  • נלוש מעט רק כדי לאחד את המרכיבים בזהירות. זה יעזור למנוע מהבשר להתייבש בזמן הצלייה.
  • נכסה את העיסה ונשים בקירור.
  • לפני הצלייה, ניצור קציצות ונטגן במחבת פסים (או על המנגל).

הערות וטיפים

  • לקבלת צורה יפה של ההמבורגרים מומלץ להשתמש ברינג.
  • ישנה חשיבות גבוהה בכל שלב הטיגון לא לחורר את ההמבורגר או לעשות עליו פסים, אחרת יתאדו כל הנוזלים ממנו ונקבל המבורגר יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.