נתחיל קודם עם הבצל מכיוון שהוא צריך להתקרר, נטגן במחבת בצל אחד גדול שקצצנו דק עם כ-1/4 כוס של שמן (השמן חיוני למתכון אז לא להתקמצן).
כשצבע הבצל נהיה שקוף נוסיף שני שיני שום כתושות, נערבב מעט, נכבה את האש ונצנן.
נשים בקערה את הבשר טחון עם האנטריקוט הטחון, ונוסיף את הבצל עם השמן.
נקצוץ חופן של פטרוזיליה ונתבל בכ-1/2 כף מלח ופלפל שחור גרוס.
נלוש מעט רק כדי לאחד את המרכיבים בזהירות. זה יעזור למנוע מהבשר להתייבש בזמן הצלייה.
נכסה את העיסה ונשים בקירור.
לפני הצלייה, ניצור קציצות ונטגן במחבת פסים (או על המנגל).