נרתיח כ-2 ליטר מים בסיר, ונוסיף להן את כך המלח עם האורז. נבשל למשך 8 דקות בערך (בישול חלקי) תוך כדי ערבוב מדי פעמים. לבסוף נסנן.
נוסיף לאורז כף שמן ונערבב.
כעת נחמם 3 כפות שמן בסיר יציקה (קוטר 24 ), ונניח בצפיפת את תפוחי האדמה (לאחר קילוף ופריסה לעובה של ס"מ). נטגן עד הזהבה משני הצדדים.
נפזר מעל תפוחי האדמה את הכורכום, אבקת קארי, וקורט מלח.
נוסיף מעל את האורז, ניישר ונהדק מעט, ואז נשהה על אש גבוהה עוד 2-3 דקות.
נערבב בחצי כוס מים רותחים חצי כפית מלח וכף שמן, ואז ליצוק בהדרגה מעל האורז.
נכסה את הסיר, ואז מבשלים על אש קטנה לעוד 30 דקות בערך.