מחממים מראש תנור על 170 מעלות, ובינתיים מקציפים את הביצים עם מעט מלח במהירות גבוה, ואת הסוכר מוסיפים תוך כדי בהדרגתיות.
לאחר מכן מורידים את מהירות המיקסר למינימלית, ומתחילים להוסיף את כל החומרים הרטובים.
נשארים על אותה מהירות ומוסיפים תוך כדי את הקוקוס והמלח.
מכבים את המיקסר וממשיכים ביד, בעזרת לקקן מקפלים את הבלילה.
לאחר סיום הקיפול מניחים את הבלילה בתבנית ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
הכנת הסירופ:
מחממים את כל מצרכי הסירופ על הגז למשך 10 דקות, ממתינים שהעוגה תצונן ומברישים לאחר מכן את העוגה בסירופ ומקשטים מלמעלה אם רוצים בקוקוס.