בקערת המיקסר מערבבים את השמרים עם כוס מים פושרים, ממתינים לתסיסה של עשר דקות ואז מוסיפים את שאר המצרכים וחצי מכמות השמן.
מתחילים לישה טובה של עשר דקות ולקראת הסוף מוסיפים את שארית השמן.
שמים להתפחה למשך שעה.
בזמן שהבצק בהתפחה, מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים קלות את השום, מוסיפים גם רסק עגבניות,
אורגנו, וסוכר. מערבבים מעט ומורידים מהגז.
תוספות של בית - מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, חותכים את העגבניות והבצלים לפרוסות ומניחים בתבנית, מפזרים גם אורגנו עם שמן זית ומעט מלח.
מכניסים לתנור על צליה של 200 מעלות לעשרים דקות, ואז מצננים ומניחים בצד.
כעת מסדרים את התוספות כולל הגבינה צהובה או מוצרלה. ועוברים להרכבת הפיצה.
אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו ל-3 כדורים שווים (אפשר לחלק ליותר תלוי בגודל שרוצים), ומרפדים 3 תבניות תנור בנייר אפיה.
מרדדים כל כדור לעלה בעובי ס"מ ומסדרים לצורה עגולה
מעבירים כל עלה בצק לתבנית ומורחים מהרוטב בנדיבות, לאחר מכן מפזרים בנדיבות מהגבינה צהובה ומפזרים תוספות כולל תוספות של בית ואורגנו.
מסדרים כך 3 פיצות גדולות בתבניות.
מתפיחים שוב לחצי שעה, ואז אחרי ההתפחה יוצקים שמן זית על כל פיצה
מברישים בדפנות מעט שמן זית ומפזרים מעט שומשום.
מחממים תנור על 200 מעלות טורבו ואופים למשך עשרים דקות או עד להשחמה יפה.