Go Back
בצק פיצה שמרית

נשנוש בצק פיצה מטוגן ב-5 דקות

 נשנושי בצק מטוגן במילוי ירק לבחירה, שמכינים ב־5 דקות. פינוק מושלם לארוחת הערב.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מחבת לטיגון
Advertisements

המצרכים

  • 1 חבילה בצק פיצה (415 גרם של שמרית (שנמצא במקררים ולא במקפיא))
  • חמאה/נטורינה (60 גרם)
  • 1 כוס בצל ירוק (או שמיר או כוסברה, קצוץ)
  • מלח (קורט)
Advertisements

אופן ההכנה

  • מוציאים את הבצק מהמקרר, ופותחים אותו.
  • ממיסים את החמאה או הנטורינה במיקרוגל ומברישים את הבצק בנדיבות.
  • מפזרים מלמעלה את הבצל או כל מה שבחרתם ומפזרים מלח.
  • מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות, ומניחים על הצד הפתוח.
  • מרדדים את השבלולים מהחלק הפתוח ואז מטגנים משני הצדדים.
Advertisements

הערות וטיפים

  • מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.
  • על הבצק להיות מהמקרר ולא קפוא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.