שופכים על שישי נקי את הקמח ויוצרים גומה, ואז בעדינות שוברים ביצים בגומה.
לאט לאט עם מזלג מתחילים לערבב ומוסיפים מהצדדים את הקמח, ממשיכים ללוש ביד עד שמקבלים בצק אחיד ולא דביק.
מחלקים את הבצק לשלושה כדורים, ומכניסים לשקית ולמקרר לחצי שעה.
בינתיים מכינים תערובת של הבטטה - לוקחים את הבטטות החתוכות וקלופות ומבשלים אותם עד לריכוך.
אחרי זאת מועכים ומוסיפים 2 כפות חמאה, מלח, פלפל שחור, ומעט מאגוז המוסקט.
כעת מרדדים את הבצק לעלה דק וארוך (אפשר לפתוח במכונת פסטה), ומניחים במרווחים את הבטטה בערך כפית.
את החלק השני של הבצק מורחים בביצה ומניחים בעדינות על העלה עם המילוי, ואז מהדקים עם האצבעות ומוציאים אוויר. לאחר מכן קורצים עם קורצן עיגולים ומהדקים מעט עם האצבעות.
מרתיחים מים חמים עם כפית מלח.
כשהמים רותחים מכניסים את כל הרביולי המוכנים ומחכים 4-5 דקות.