ידנית או במיקסר - מערבבים את כל החומרים (נתחיל מהקמח והשמרים היבשים ונמשיך לשאר המרכיבים) עד לקבלת בצק רך ונעים למגע. מתפיחים לשעה וחצי.
לאחר מכן ניצור מין צורת רול בורג, לוקחים 2 כדורים, מגלגלים ל-2 נחשים ונלפף אחד בשני וסוגרים לצורת חישוק, מניחים על נייר אפייה ומברישים בביצה מהולה ב 2 כפות מים וממשיכים כך עם השאר.
מתפיחים את המאפים לעוד חצי שעה ואופים עד להזהבה יפה על 180 מעלות.
הכנת הסירופ:
מבשלים את המצרכים של הסירופ בסיר קטן מעל להבה בינונית-גבוהה, מביאים לרתיחה ולאחר שנוצרים בועות והסוכר הופך לנוזלי ממשיכים את הבישול של הרוטב לעוד חצי שעה.
לאחר שהסירופ מתקרר, מורחים בנדיבות על כל מאפה בנפרד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.