Go Back
לחמג'ון טורקי מתכון

לחמג'ון טורקי ב-10 דקות

לחמעג'ון, מאפה טורקי משגע, בצק עם שכבת בשר וירקות מעל, שמכינים ב־10 דקות.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

תבנית בינונית לתנור

המצרכים

  • 1 חבילה דפי פילו שמרית (300 גרם - להפשיר במקרר)
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 2 עגבניות
  • 1 בצל
  • ½ פלפל חריף
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אריסה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף שמן
  • ½ קילו בשר טחון

אופן ההכנה

  • במעבד מזון או ידנית, קוצצים את הפטרוזיליה, עגבניות, בצל, ופלפל חריף. מוסיפים את רסק העגבניות, אריסה, מלח, פלפל שחור, שמן.
  • מערבבים הכל עם חצי קילו בשר טחון עד שמקבלים עיסה חלקה רטובה.
  • פותחים חבילת דפי פילו שמרית שנמצאת במקרר, ומניחים 2 דפים אחד מעל לשני ומקפלים לחצי (ככה יש לנו 4 עלים). חותכים באמצע ואז יש שני מרובעים.
  • מברישים בשמן זית טוב טוב, ואז לוקחים חופן בשר ומשטחים דק על העלים.
  • מכניסים לתנור מחומם לתכנית גריל 200 מעלות. חשוב לעמוד ליד כי זה נאפה במהירות. כשזה מזהיב בקצוות מוציאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.