במעבד מזון או ידנית, קוצצים את הפטרוזיליה, עגבניות, בצל, ופלפל חריף. מוסיפים את רסק העגבניות, אריסה, מלח, פלפל שחור, שמן.
מערבבים הכל עם חצי קילו בשר טחון עד שמקבלים עיסה חלקה רטובה.
פותחים חבילת דפי פילו שמרית שנמצאת במקרר, ומניחים 2 דפים אחד מעל לשני ומקפלים לחצי (ככה יש לנו 4 עלים). חותכים באמצע ואז יש שני מרובעים.
מברישים בשמן זית טוב טוב, ואז לוקחים חופן בשר ומשטחים דק על העלים.
מכניסים לתנור מחומם לתכנית גריל 200 מעלות. חשוב לעמוד ליד כי זה נאפה במהירות. כשזה מזהיב בקצוות מוציאים.