מקציפים חלבונים עם המלח ומוסיפים סוכר ולהקציף עד לקבלת קצף לא נוקשה, מוסיפים את הנס קפה וממשיכים להקציף כדי שיבלע.
לוקחים כדור בצק, מקמחים אותו ומרדדים בתוך 2 ניירות אפייה.
מנינחים בתבנית עגולה 28 או מלבנית מרופדת בנייר אפיה את השכבה הראשונה, ושמים מעל מרנג ואגוזים, ושוב שמים בצק וחוזרים על התהליך כמה פעמים, ואת שכבת הבצק האחרונה מחוררים.
מחממים תנור ל180 מעלות ואופים במשך 35 דקות עד לקבלת צבע חום יפה .
מצננים ומפזרים אבקת סוכר