קודם מבשלים עד רתיחה על הגז חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים, כפית לימון, ושקית סוכר וניל. לאחר רתיחה מנמיכים ל-3 דקות ואז מקררים.
בקערה מערבבים כוס טחינה גולמית עם כוס קוקוס, כוס אבקת סוכר, ושקית סוכר וניל. אם יבש מדי מוסיפים עוד כפית טחינה.
כעת לוקחים שני דפי פילו שמרית שנמצאים במקרר ומשטחים אותם אחד מעל השני. מתיזים ספריי שמן על כל הדף העליון.
מורחים בשוליים מלמטה מהתערובת, ומגלגלים לרולדה - כל גלגול מתיזים ספריי שמן על הגלגול, ואז מניחים את הרולדה בתבנית. ככה עושים עם כל העלים.
עושים חריצים בבצק ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור על 180 מעלות עד הזהבה. איך שיוצא מהתנור חותכים לפי הסימונים ומברישים במי סוכר.