נקציף את החלבונים ונוסיף להם בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל.
נמשיך להקציף עד שמקבלים קצף יציב, ונוסיף בהדרגה את החלמונים ונקציף עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
נוריד את המהירות ההקצפה ונוסיף שמן בזרם דק, מיץ תפוזים, ומיץ לימון.
לבסוף נוסיף בהדרגה קמח תופח, אינסטנט פודינג וניל, וגרידת לימון ותפוז בתנועות קיפול.
ניצוק את הבלילה לתבנית משומנת שלנו (אפשר גם לקמח מעט לאחר השימון) ונאפה בחום 170 מעלות (לא טורבו) למשך 45 דקות.