Go Back
+ servings
צ'יפס בתנור

צ'יפס בתנור קריספי ומושלם

תפוחי אדמה אפויים בתנור שיוצאים קריספיים וטעימים במיוחד!
ציון 4.26 על ידי 27 דירוגים
כמות 1 תבנית

ציוד

תבנית תנור, עם נייר אפייה
סיר גדול

המצרכים

  • 10 יחידות תפוחי אדמה (קטנים, עם הקליפה)
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף קרונפלור (חובה!)
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף מלח גס
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לטבעות, ומכניסים לסיר מלא במים.
  • מרתיחים את המים על הגז כ5 דקות, ומסננים.
  • מניחים את תפוחי האדמה בתבנית בכדי שיתקררו ויתייבשו טיפה.
  • מפזרים את הקורנפלור על תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
  • נערבב בצלוחית את הכורכום ושמן הזית היטב, ומברישיםאת תפוחי האדמה בנדיבות.
  • מפזרים מעל את המלח והפלפל שחור, ואופים בחום גבוה של230 מעלות שחומם מראש במדף לפני האחרון.
  • כאשר צבעם מזהיב, הופכים את תפוחי האדמה להזהבת הצד השני, בתאבון.

הערות וטיפים

  • ניתן להוסיף לתיבול צ'ילי גרוס, רוזמרין או טימין.
  • קרונפלור יוצר את הקריספיות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.