מתחילים בערבוב המצרכים היבשים, ואז מוסיפים מיץ ושמן ובסוף את המחמאה.
ללוש עם וו גיטרה (אפשר גם ללוש ביד) לבצק נוח וחלק (מומלץ לא ללוש יותר מדי את הבצק)
מכניסים לחצי שעה למקרר.
אחרי מנוחה במקרר, מחלקים את הבצק ל 3 כדורים שווים. מקמחים מעט את משטח עבודה ומרדדים כל כדור לעלה בין 2 דפים של נייר אפיה.
מורחים מעט (2 כפות על כל עלה) ממרח תמרים, ומפזרים קינמון ואגוזים ואז מגלגלים לרולדה.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומניחים את הרולדה בתבנית.
חוזירם על אותו שלב לכל חלקי ומכניסים את הרולים למקפיא למשך חצי שעה.
אחרי חצי שעה מחממים תנור על 180 מעלות אפיה.
חותכים עם סכין חדה ולא משוננת את הרולים לפרוסות בעובי ס"מ וחצי ולא לפרוס עד הסוף.
מכניסים לתנור ואופים למשך עשרים וחמש דקות עד חצי שעה.
אחרי האפיה חותכים את הקצוות, ואז מצננים ומפדרים באבקת סוכר.