מחממים את החמאה במיקרוגל ומצננים.
מוסיפים את שאר המצרכים לבצק חלק ונעים
משמנים את התבנית ומרדדים את הבצק בתבנית. מחוררים עם מזלג ואז אופים למשך 10 דקות על 180 מעלות.
עוברים להכנת הגבינה - מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר וניל לקצף יציב.
בקערה נפרדת טורפים את שאר המצרכים.
עם מרית מערבבים את שתי התערובות ויוצקים לתבנית.
אופים בחום של 150 מעלות כשעה וחצי, עם תבנית מים בתחתית התנור.
נעבור להכנת הקצפת - מקציפים את השמנת עם שאר המרכיבים לקצפת יציבה, ומזלפים או יוצקים מעל העוגה.
לבסוף מקלפים עם קולפן שוקולד לבן מעל. רצוי להכניס למקרר להתייצבות הקצפת.