אופים על רשת בשלב שני מלמטה, בתנור מחומם על 200 מעלות עם תבנית מים רותחים בתחתית.
אופים למשך 20 דקות על 200 מעלות עד השחמה בחלק העליון של העוגה (אם צריך גם עד 30 דקות). ולאחר מכן מורידים ל-160 מעלות למשך עוד שעה ומכסים בנייר כסף, ככה שלא תיסדק העוגה. סה"כ שעה וחצי אפייה.
לאחר אפייה משאירים בתנור מכובה לעוד שעה. כשהעוגה מתקררת מכינים למקרר למשך כמה שעות (עדיף לילה) ורק אז מחלצים מהתבנית כדי להימנע מהתפרקות.
Advertisements
הערות וטיפים
#הטיפ שמייצב את העוגה זה 2 שמנת חמוצה (נשמע לא קריטי אבל מבטיחה שזה כן).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.