קודם נתסיס את השמרים עם כוס מים פושרים וסוכר, נמתין עשר דקות ואז מוסיפים את שאר המצרכים.
מתפיחים למשך שעה ואז ללוש שוב ומחלקים את הבצק למספר חלקים שרוצים.
לקלוע חלות ונכין תא אדים (נכניס תבנית רחבה עם מים רותחים לתנור)
נניח את התבניות של הבצק חלות מעל התבנית של המים ונסגור את התנור למשך חצי שעה)
אחרי התפחה שניה, נבריש בביצה ונפזר שומשום ואז נאפה על טורבו 200 מעלות למשך 25 דקות. אם רואים שעדיין לא אפוי מלמטה רצוי להפוך את התבנית אחרי עשרים דקות אפיה, ולתת לזמן האפיה עוד עשר דקות.
אחרי האפיה נשפריץ מים ונכסה במגבת נקיה.