מתחילים קודם בחימום תנור ל-160 מעלות חצי שעה לפני הכנסת העוגה לתנור.
מקלפים את התפוחים ומנקים מהליבה, חוצים, ופורסים דק.
מערבבים ישר עם מיץ הלימון, רבע כוס סוכר חום, וכפית קינמון.
בקערית נוספת מערבבים את האגוזים, שומשום, רבע כוס סוכר. זה הציפוי העליון
מערבב בקערה אחרת את החומרים יבשים - קמח, קורנפלור, אבקת אפיה, וגרידת לימון.
בקערה נוספת מכינים את הבלילה - מערבבים במטרפה ידנית את הביצים, שמן, כוס סוכר, יין, ותמצית וניל, עד שמקבלים בלילה אחידה. אליה מוסיפים לסירוגין את קערת היבשים (עם הקמח), וחצי כוס מים. עד קבלת בלילה אחידה.
לתבנית שופכים חצי מהבלילה, עליה מפזרים את התפוחים והסוכר,ו מעל שופכים את מחצית הבלילה שנותרה. מיישרים בעדינות ומכניסים לאפייה של 10 דקות.
אחרי 10 דקות, מפזרים את חומרי הציפוי (אגוזים, סוכר, שומשום) וממשיכים לאפות עד שקיסם יוצא יבש (עוד 30-40 דקות בערך)