Go Back
+ servings
עוגת שוקולד בומב

עוגת שוקולד בומב ב-2 מרכיבים

במילוי גלידה מפנק!
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

קערת נירוסטה עגולה
ניילון נצמד

המצרכים

  • 2 יחידות עוגת רולדה מוכנה (קונים מהסופר)
  • 1 קופסת גלידה וניל (או מה שמעדיפים)

אופן ההכנה

  • לקחת קערה רצוי נירוסטה, לרפד אותה בניילון נצמד להשאיר שוליים /קצוות שלניילון נצמד כדי להקל על חילוץ העוגה לאחר ההקפאה.
  • השתמשתי במקרה בשתי רולדות מצופות בשוקולד: להסיר את הציפוי, לחתוך את הרולדה לחתיכות ברוחב של 2 -3 ס״מ.
  • לרפד את הקערה בחתיכות הרולדה , במקביל לריפוד יש ללחוץ על הרולדות כדי שהן יתגבשו למקשה אחת.
  • לאחר מכן שופכים את הגלידה וניל רצוי שתהיה מעט רכה כדי להקל על הפעולה.
  • לאטום את הלמעלה בעוד חתיכות רולדה לכסות בניילון נצמד להכניס להקפאה לפחות ל12 שעות.
  • לאחר ההקפאה להסיר את הניילון נצמד להניח מגש מעל הקערה ולהפוך למשוך מעט מהניילון הנצמד עד שהקערה מתרוממת.

הערות וטיפים

עוגת שוקולד בומב
צילום: מרי קוגן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.