לקחת קערה רצוי נירוסטה, לרפד אותה בניילון נצמד להשאיר שוליים /קצוות שלניילון נצמד כדי להקל על חילוץ העוגה לאחר ההקפאה.
השתמשתי במקרה בשתי רולדות מצופות בשוקולד: להסיר את הציפוי, לחתוך את הרולדה לחתיכות ברוחב של 2 -3 ס״מ.
לרפד את הקערה בחתיכות הרולדה , במקביל לריפוד יש ללחוץ על הרולדות כדי שהן יתגבשו למקשה אחת.
לאחר מכן שופכים את הגלידה וניל רצוי שתהיה מעט רכה כדי להקל על הפעולה.
לאטום את הלמעלה בעוד חתיכות רולדה לכסות בניילון נצמד להכניס להקפאה לפחות ל12 שעות.
לאחר ההקפאה להסיר את הניילון נצמד להניח מגש מעל הקערה ולהפוך למשוך מעט מהניילון הנצמד עד שהקערה מתרוממת.