מתחילים בהכנת הבצק - מערבלים בקערת מיקסר את כל החומרים למשך 15 דקות ולא פחות, עד שמקבלים בצק רך וגמיש. לאחר מכן מתפיחים להכפלת הנפח.
בינתיים מכינים את המלית - קולים את האגוזים ואז טוחנים אותם במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים אליהם ומקבלים ממרח.
אחרי שהבצק כבר תפח, מרדדים אותו דק דק (ממש דקיק) ומורחים את המלית.
מתחילים בקיפול - ממשיכים לגלגל ולמתוח עד שנוצר נקניק ארוך ארוך ודק. כל גלגול ומתיחה יוצרת עוד שכבה דקיקה של בצק עם מלית
משמנים את התבנית ושמים את הרולדה - נשאר המון מהרולדה פשוט מסובבים כמו סיבוב פרסה - מניחים בצמוד לצד אחד של התבנית וכשמגיעים לקצה השני של התבנית נשאר עוד הרבה מהרולדה ביד, אז עושים סיבוב לצד השני של התבנית ומצמידים אחד לשני.
מתפיחים לשעה ואז מורחים בחלבון ומפזרים סוכר חום מעל
שמים לאפייה על 180 מעלות למשך חצי שעה בערך.