מחממים תנור מראש ל180 מעלות, תוך כדי מקציפים את החלבונים, ומוסיפים סוכר לאט לאט עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
ממשיכים בערבוב ומוסיפים את האינסטנט פודינג בהדרגתיות (כף אחת כל פעם).
עכשיו מנמיכים את המהירות, ומוסיפים את אבקת הנס קפה גם בהדרגתיות, (למעוניינים להוסיף ממרח תמרים או כל תוספת אחרת, זה הזמן)
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל4 חתיכות (החזירו את שאר החתיכות במקרר עד שיגיע תורם).
מרדדים את הבצק עד לגודל התבנית המשומנת, לוקחים שליש מכמות המלית ומורחים בנדיבות על עלה הבצק הראשון, ולאחר מכן מפזרים שוקולד צ'יפס על המלית.
ממשיכים כך עם שאר שכבות הבצק, ואז מניחים את שכבת הבצק האחרונה למעלה כשהיא מחוררת בצורה יפה.
מורידים את חום התנור ל175 ומכניסים את העוגה לאפיה כ45 דקות, לאחר מכן מוציאים את העוגה ומצננים היטב.
חותכים את העוגה לצורות הרצויות, מפזרים אבקת סוכר ונהנים.