Go Back
+ servings
עוגת קינדר בואנו

עוגת קינדר בואנו עגולה

יפה ומרשימה!
ציון 3 על ידי דירוג אחד
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 20 minutes
באדיבות: אתי ממן

ציוד

מיקסר
תבנית מרובעת 30*30 מרופדת בנייר אפייה
מעבד מזון

המצרכים

להכנת עוגת קינדר שוקולד חלב:

  • 4 יחידות ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 6 טיפות תמצית בטעם קינדר בואנו
  • ½ כוס קמח
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת אפייה

למלית פררו רושה:

  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות אבקת מוס קינדר בואנו
  • ½ כוס אגוזי לוז
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות ממרח פררו רושה

לתחתית:

  • 1 חופן וופלים לואקר בטעם אגוזי לוז

לציפוי:

  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 2 כפות שמן קנולה

להכנת עוגת קינדר שוקולד לבן

  • 4 יחידות ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 6 טיפות תמצית בטעם קינדר בואנו
  • ½ כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה

למלית קינדר בואנו:

  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת מוס שמנת וניל (גדושות )
  • ½ כוס אגוזי לוז
  • 1 כף סוכר חום
  • 3 כפות ממרח קינדר בואנו

לתחתית:

  • 1 חופן וופלים לואקר בטעם אגוזי לוז

לציפוי

  • 300 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

הכנת עוגת קינד בואנו שוקולד חלב

  • מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ותמצית בואנו.
  • מסננים את הקמח , אבקת קקאו ואבקת אפייה, מוסיפים למיקסר ומערבלים לתערובת אחידה.
  • משמנים תבנית מרובעת 30*30 מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים במשך כ 15 דקות. מסירים את הנייר ומצננים.

הכנת המלית

  • במעבד מזון טוחנים אגוזי לוז, סוכר חום, ממרח פררו רושה.
  • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת מוס קינדר בואנו, מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
  • חותכים את העוגה בגודל התבנית, מניחים את העוגה בתוך התבנית ומצפים אותה עם העוגה.
  • יוצקים את המלית, מניחים וופלים ומכסים את המלית, מקפיאים למשך 5 שעות. מחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים על רשת צינון.
  • ממסים במיקרוגל שוקולד חלב עם שמן, יוצקים על העוגה עד לכיסוי מלא של העוגה.
  • ממסים 20 גרם שוקולד מריר, מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור קטן. מזלפים על העוגה. ומקשטים עם שוקולד קינדר.

הכנת עוגת קינדר לבנה

  • מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים ותמצית בואנו.
  • מסננים את הקמח ואפייה, מוסיפים למיקסר ומערבלים לתערובת אחידה.
  • משמנים תבנית מרובעת 30*30 מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ואופים במשך כ 15 דקות. מסירים את הנייר ומצננים.

הכנת המלית

  • במעבד מזון טוחנים אגוזי לוז, סוכר חום, ממרח קינדר בואנו.
  • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת מוס שמנת וניל, מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
  • חותכים את העוגה בגודל התבנית, מניחים את העוגה בתוך התבנית ומצפים אותה עם העוגה.
  • יוצקים את המלית, מניחים וופלים ומכסים את המלית, מקפיאים למשך 5 שעות. ומחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים על רשת צינון.
  • ממסים במיקרוגל שוקולד לבן עם שמן, יוצקים על העוגה עד לכיסוי מלא של העוגה. מעבירים לתחתית הגשה ומקשטים עם קינדר לבן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.