במעבד מזון טוחנים אגוזי לוז, סוכר חום, ממרח פררו רושה.
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת מוס קינדר בואנו, מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
חותכים את העוגה בגודל התבנית, מניחים את העוגה בתוך התבנית ומצפים אותה עם העוגה.
יוצקים את המלית, מניחים וופלים ומכסים את המלית, מקפיאים למשך 5 שעות. מחלצים את העוגה מהתבנית ומניחים על רשת צינון.
ממסים במיקרוגל שוקולד חלב עם שמן, יוצקים על העוגה עד לכיסוי מלא של העוגה.
ממסים 20 גרם שוקולד מריר, מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור קטן. מזלפים על העוגה. ומקשטים עם שוקולד קינדר.