Go Back
עוגת תפוזים קלה שתמיד מצליחה

עוגת תפוזים קלה שתמיד מצליחה

אוורירית ונימוחה!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אולגה ורדיה

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית: 2 אינגליש קייק

המצרכים

  • 3 יחידות ביצים גודל L
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 קליפה מגורדת מתפוז או לימון
  • 2 כוסות קמח תופח מנופה
  • אבקת סוכר (לפידור)

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-170 מעלות
  • נתחיל בהקצפת הביצים על מהירות בינונית, ואז נוסיף בהדרגה את הסוכר ונקציף עד שמקבלים תערובת תפוחה ובהירה.
    עוגת תפוזים קלה שתמיד מצליחה 3
  • נוסיף בזרם איטי את השמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל, וקמח בהדרגה ואז גרידת לימון או תפוז.
  • נשמן את התבניות ומוזגים את הבלילה
  • נאפה בתנור בחום 170 מעלות למשך 40 דקות בערך, עד להזהבה.
  • נבדוק עם קיסם - אם יוצא יבש אז העוגה מוכנה.
  • מפזרים אבקת סוכר לקישוט.

הערות וטיפים

סרטון הכנה מלא:
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.