בקערת מיקסר עם וו גיטרה נשים את הקמח ונוסיף לו בהדרגת את המים תוך כדי לישה. נמשיך בערבוב של כל החומרים עד שמקבלים בצק.
נוסיף את השמרים ואז נוסיף את הסוכר, ביצים, תמצית וניל וגרידת לימון, ונמשיך ללוש.
כשהבצק כבר מתחיל להתאחד, נוסיף את החמאה בהדרגה עד שהיא נטמעת לחלוטין. אחרי זאת מוסיפים את המלח וללוש עד שמקבלים בצק אחיד ונוזלי.
נכסה את הקערה בניילון נצמד ונתפיח במקרר במשך 12 שעות לפחות.
נוציא את הבצק מהמקרר ונעביר למשטח מקומח היטב. ללוש את הבצק ולעבד אותו לצורת כדור.
נחלק את הבצק לכדורים קטנים של 70 גרם כל אחד, ונניח בתבנית עם נייר אפיה במרווחים. נכסה ונתפיח כמעט עד להכפלת הנפח.
אחרי זאת מכניסים לתנור על 190 מעלות עד הזהבה.