נחמם במיקרו שליש כוס שמנת (שתהיה חמה אבל לא רותחת).
נניח במחבת קטנה שליש כוס סוכר עם כף מים ונחמם על אש גבוהה תוך גדי ערבוב כל הזמן. ננמיך את האש על הלהבה הכי נמוכה ונערבב עד שהסוכר מזהיב.
מיד לאחר שהסוכר מזהיב, נשפוך בזהירות והדרגה את השמנת חמה לתערובת הסוכר, ונערבב כל הזמן. (חשוב שהשמנת תהיה חמה כשמערבבים אותה עם הסוכר הנמס, ולהיזהר ולהתרחק מהמחבת כל התערובת מבעבעת).
אחרי ששופכים את כל השמנת, מכבים את האש ומערבבים עד לתערובת אחידה. מניחים לתערובת מעט להתקרר (2-3 דקות) ואז ניצוק אותה מעל שכבת הקורנפלקס.
נכניס למקפיא להתייצבות למשך חצי שעה בערך. אפשר לחסוך את כל שלב הקרמל ולהשתמש בממרח ריבת חלב (4 כפות ריבת חלב מחומם במיקרו).