לבצק שמים את החומרים חוץ מהקמח וביצים על האש עד שהכל נמס. אחרי זאת מורידים מהאש ומוסיפים כוס קמח ומחזירים לאש ומערבבים בכף עץ עד שזה הופך לכדור בצק שנפרד מהדפנות. לוקח בערך דקה או שתיים
מורידים מהאש ושמים בקערת מיקסר ומפעילין דקה לפחות כך שהבצק מתקרר (חשוב). אחרי זאת מוסיפים 4 ביצים כל פעם ביצה, את הביצה הרביעית טורפים ובודקים אם צריך להוסיף מוסיפים בהדרגה.
שמים בשק זילוף עם צנטר כוכב גדול ומזלפים על נייר אפייה את הצורה הרצויה עם מעט מרווחים
מפזרים שקדים פרוסים ומהדקים מעט עם האצבע.
אופים בחום 180 מעלות למשך 25-30 דקות. לאחר מכן מכבים את התנור ופותחים את הדלת לחצי. משאירים את הפחזניות להתקרר בתנור, ואז חותכים באמצע לא עד הסוף וממלאים בקרם. לא לפתוח תנור בזמן אפייה.
להכנת הקרם נקציף את החומרים לקצף יציב.
מפזרים מעל אבקת סוכר או גנאש שוקולד. אפשר גם עם קרם מבושל +שמנת מתוקה.