את מצרכי הבצק נעביר לקערה (מלבד הביצה וגרידת לימון), ונעבד יחד עד שמקלבים תערובת פירורית. לבסוף נוסיף גם את הביצה וגרידת לימון ונעבד רק עד איחוד החומרים.
נחלק את הבצק לשני כדורים, אחד גדול (מ-⅔ הבצק) ואחד קטן (מ-⅓ הבצק). נשטח ונעטוף בניילון נצמד ונכניס למקפיא למשך 15 דקות.
נוציא את כדור הבצק הגדול (בינתיים משאירים הקטן במקפיא) ונרדד אותו לעלה בקוטר 24 (גודל התבנית)
נשמן את התבנית ונרפד בבצק שרידדנו. מהדקים מעט (אפשר להרים את הבצק כס"מ גובה גם בדפנות).נכניס בינתיים למקפיא.
נערבב את חומרים המלית יחד לתערובת חלקה, וניצוק אותם על הבצק שבתבנית וניישר.
לוקחים את הבצק הקטו ומפוררים ומגררים אותו מעל המלית.
שמים לאפייה בחום 170 מעלות בתוכנית אפייה רגילה, או תוכנית אפייה טורבו על 150 מעלות, למשך 50 דקות בערך (תלוי בתנור).