Go Back
עוגת גבינה שתמיד מצליחה

עוגת גבינה שתמיד מצליחה

אוורירית ויפיפיה!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: שרה שבבו

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית 24

המצרכים

לתחתית:

  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שקדים פרוסים או אגוזים קצוצים (או כל סוג אגוזים שאוהבים - אפשר גם לוותר)
  • 100 גרם חמאה מומסת

שכבת גבינה:

  • 6 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות קורנפלור

לציפוי:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • מתחילים בבסיס - מערבבים את כל המצרכים יחד ומשטחים בתבנית העטופה בנייר אפייה. אופים במשך 10 דקות על 160 מעלות טורבו.
  • עוברים לשכבת הגבינה - מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
  • בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם שאר המצרכים ואז מאחדים את התערובות בתנועת קיפול.
  • שופכים את המלית על הבסיס האפוי ואופים למשך 50 דקות על 170 מעלות.
    עוגת גבינה תבנית
  • מכינים את הציפוי - מקציפים את החומרים לקרם יציב ומזלפים על העוגה לאחר שהיא התקררה.
  • אין צורך לשים תבנית מים באפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.