בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד שמקבלים קצף יציב ומבריק.
בקערה נוספת, מערבבים (לא במיקסר) את החלמונים עם 2 כפות סוכר, כפית תמצית וניל, וכף שמן. לאחר מכן מקפלים לתערובת החלבונים.
מוסיפים את הקמח וקקאו, ואז מקפלים לתערובת אחידה.
בתבנית התנור שמים נייר אפייה ומשמנים אותו בשמן. שופכים את התערובת ומשטחים לפי גודל התבנית. אופים על 180 מעלות בתנור מחומם מראש למשך 10 דקות בדיוק.
על מגבת מטבח נקייה מפזרים אבקת סוכר, ואז מוציאים את העוגה עם הנייר מהתנור והופכים על המגבת.
מקלפים בעדינות את הנייר ומגלגלים את המגבת עם העוגה החמה. ממתינים חצי שעה.
במיקסר מקציפים את השמנת מתוקה, אינסטינט וניל, וחצי כוס חלב לקצפת יציבה.
פותחים את המגבת ומורחים מהקצפת על העוגה, אבל משאירים קצפת לציפוי.
מגלגלים חזרה ללא מגבת הפעם.
ממיסים 2 שורות שוקולד מריר שבור לקוביות עם כפית חלב 20 שניות במיקרו. מערבבים ומוסיפים לקצפת שנשארה. אפשר גם לוותר ולהשאיר רק קצפת לבנה. מורחים מעל העוגה.
בעזרת קולפן מעטרים עם שוקולד לבן, או חלב, תותים, או מה שמתחשק. אפשר גם להשאיר רק קצפת מעל.