מתחילים בהכנת הקרם - ממיסים ביחד בסיר על הגז ½ כוס שמנת מתוקה עם חבילת השוקולד בלונדי קרמל, ורבע כפית מלח. מניחים להתקררות ואז מוסיפים את הבייגלה השבור.
בקערה שמים כוס חלב עם נס קפה ומערבבים להמסה.
כעת מקציפים במיקסר 250 מ"ל שמנת מתוקה עם האינסטנט וניל וכוס חלב נוספת עד לקצפת יציבה, ואז מוסיפים בתנועות קיפול 4 כפות גבינה לבנה.
טובלים פתי בר בקערת החלב ומסדרים בתבנית. מעל לשכבת הביסקוויטים מוסיפים שכבת קצפת ומעליה גם שכבת קרם קרמל (שכבר התקרר). לאחר מכן חוזרים על אותו תהליך ושוב שמים שכבת ביסקוויטים טבולים, קצפת, ואז קרמל.
מקשטים מעל בבייגלה.
מכניסים למקפיא למשך 3 שעות ואז מעבירים למקרר.
אפשר להכפיל כמויות ולהכין גם בתבנית מרובעת חד פעמית.