Go Back

עוגת פרג בחושה

טעם מטריף ומרקם קסום!
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: נטלי לוי

ציוד

תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה 26)

המצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה, חלב, או מים)
  • 3 יחידות ביצים
  • ¾ כוס שמן
  • תמצית וניל אמיתית (מעט )

גנאש שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר / חלב
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • מתחילים בערבוב ראשוני של הקמח, סוכר, פרג, קוקוס, ואבקת אפייה.
  • לאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים הרטובים ומערבבים היטב.
  • עוברים להכנת הגנאש - מחממים את החומרים יחד עד אחידות.
  • לצקת את הבלילה לתבניות ואופים על חום 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
  • אחרי אפייה, כשהעוגה מתקררת, דוקרים בעזרת שיפוד ומזגגים את הגנאש מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.