לוקחים את תפוחי האדמה וחותכים לחצי, כל חצי חותכים ל-3 חלקים מהצד הארוך.
מרתיחים סיר מים עם כפית כורכום וכפית מלח ומכניסים אליו את תפוחי האדמה. מבשלים למשך 10 דקות.
מעבירים למסננת ומחכים לקירור.
מחממים תנור ל-210 מעלות.
בקערה מערבבים טוב את שאר החומרים יחד
טובלים כל תפוח אדמה ולדאוג שיהיה מהרוטב עליו.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, ואופים מדף שני מלמטה על 2 פסים. אופים עד שמקבלים צבע יפה והכל מבעבע בצדדים. הופכים מדי פעם בעדינות.
אפשר להשאיר עוד קצת להשחמה וקריספיות.