Go Back
רולדת אלפחורס מהממת טעימה ברמות! מצרכים ואופן הכנה 4 ביצים מופרדות ¾ כוס סוכר ½ חצי כוס שמן 1 שקית אבקת אפיה אחת 1 כוס קמח מנופה לקרם: 500 מ”ל שמנת מתוקה 1 פודינג וניל למלית: ½ צנצנת ריבת חלב ½ כוס קוקוס מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים. שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך. אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית. מצרכים ואופן הכנה הקרם להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך . מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב

רולדת אלפחורס מהממת

טעימה ברמות!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: נעמי שושן

המצרכים

  • 4 יחידות ביצים (מופרדות)
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח מנופה

לקרם:

  • 500 מ”ל שמנת מתוקה
  • 1 חבילה פודינג וניל

למלית:

  • ½ צנצנת ריבת חלב
  • ½ כוס קוקוס

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח.
  • לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים.
  • שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך.
  • אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית.
  • מצרכים ואופן הכנה הקרם
  • להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך .
  • מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה
  • כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.