מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמקבלים קצף תפוח.
לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים שנותרים (כולל החלמונים) ומקציפים על מהירות איטית עד שלא נשארים גושים.
שמים לאפייה על חום 180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך.
אחרי שהעוגה מוכנה מתחילים בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה), לפני שממלאים אותה בקצפת. ואז אחרי שתי דקות מחזירים אותה לצורתה המקורית.
מצרכים ואופן הכנה הקרם
להכנת הקרם - מקציפים הכל היטב ומשאירים כוס של קרם שמצפים את העוגה בה בהמשך .
מרכיבים את הרולדה - מורחים על הרולדה חצי צנצנת ריבת חלב , ומפזרים מעל חצי כוס קוקוס , לאחר מכן מורחים את הקרם ומגלגלים את הרולדה
כעת נשתמש בקרם שהשארנו בצד ונצפה את העוגה , נפזר מעל חצי כוס קוקוס , נזלף ריבת חלב