Go Back
פשטידת מחמר בתנור

פשטידת מחאמר בתנור

מתכון מרוקאי אותנטי!
ציון 4.53 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

תבנית: תבנית עגולה

המצרכים

  • 5 יחידות תפוחי אדמה (מקולפים וחתוכים)
  • 6 יחידות ביצים (טרופות)
  • ½ חבילה פטרוזיליה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח
  • קורט כורכום
  • 1 כף מרק עוף

אופן ההכנה

  • מבשלים את התפוחי אדמה עם התבלינים עד רכות, ואז מועכים לפירה חלק.
  • מוסיפים את הביצים הטרופות ואת הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים היטב.
  • משמנים תבנית עגולה במעט שמן ושופכים את הבלילה לתוכה. מעל מזלפים 3 כפות שמן
  • מכניסים לאפייה על 180 מעלות למשך 40 דקות
  • מצננים וסוחטים מעט לימון מעל ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.