Go Back
עוגת שוקולד בחושה עם נוטלה

עוגת שוקולד בחושה ב-5 דקות

עם נוטלה עשירה וציפוי מושחת!
ציון 4 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: עינת חנניה

ציוד

כוס: חד פעמית קרה
תבנית: תבנית 24

המצרכים

לעוגת נוטלה:

  • 5 ביצים
  • 90 גרם שמן (קצת פחות מחצי כוס)
  • 5 כפות ממרח שוקולד נוטלה
  • 2 כוסות קמח תופח

לגנאש שוקולד (אופציונלי):

  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 חפיסת שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • מערבבים ביצים עם שמן בקערה גדולה. לאחר מכן מוסיפים את הנוטלה עם קמח ומערבבים רק עד שהקמח נעלה.
  • משמנים את התבנית שלנו 24 ולצקת לתוכה את בלילת העוגה.
  • אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 25-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
  • מוציאים את העוגה ומצננים בטמפרטורת החדר.
  • מחממים שמנת מתוקה כדקה במיקרוגל, שוברים את השוקולד לתוך השמנת ובוחשים היטב ליצירת גנאש מבריק.
  • שופכים את הגנאש על העוגה ומניחים לצינון עד להתקשות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.