Go Back
+ servings
קרפ ביתי
Print
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים

איך מכינים קרפ צרפתי כמו בקניון

קרפ צרפתי משגע, שמכינים במהירות ויוצא טעים יותר מכל קרפ קנוי!
Yield: 8 קרפים
Author: שירי מלכה

Equipment

  • כוס: כוס חד פעמית קרה
  • מחבת רחבה

Materials

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מים
  • 1 כף שמן
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
  • 2 כפות סוכר

Instructions

  • נערבב את כל החומרים לפי הסדר שרשום, עם מטרפה ידנית עד שמקבלים מרקם חלק בלי גושים.
  • נחמם מחבת בלי שמן וכשנהיית חמה נשפוך מעט מהתערובת.
  • נשטיח עם כף בצורה אחידה, פחות מדקה עד שישחים למטה ונהפוך, עוד חצי דקה פחות ומוכן. וכך הלאה.