קודם מחממים מראש תנור על 180 מעלות
מתחילים בפרישת בצק העלים על משטח עבודה ואז נחתוך אותו לרצועות ברוחב 2 ס”מ (קצת יותר רחב ממה שרוצים בסוף, כי במהלך הליפוף הרצועות נמתחות והופכות צרות וארוכות יותר).
נלפף כל רצועה על קונוס, החל מהשפיץ לכיוון החור. כשנגיע לסוף הרצועה נצרף לה רצועת בצק חדשה בצביטה. הליפוף של הרצועה סביב הגביע צריך להיות חופף מעט, כך שבכל סיבוב הבצק יעלה קצת על הבצק מהסיבוב הקודם.
נבריש את הטילונים בביצה טרופה ונגלגל בסוכר.
נאפה למשך 25-30 דקות בערך, עד שהטילונים נהיים שחומים. לאחר מכן נוציא מהתנור ונשאיר אותו פועל בחום של 150 מעלות.
נפריד את טילוני הבצק מגביעי הקונוס, החלק הפנימי יהיה עדיין לא אפוי לכן נחזיר את טילוני הבצק לתנור ל-10 דקות, עד שהחלק הפנימי כבר לא בצקי.
עוברים להכנת הקרם - במיקסר נקציף את כל החומרים עד שמקבלים קרם יציב.
נצנן לגמרי לפני שנמלא בקרם עם צנטר משונן.