שמים בקלחת כוס וחצי חלב על הגז ומביאים לרתיחה.
לחצי כוס החלב הקר שנשארה, מוסיפים 3 כפיות קורנפלור, ומערבבים היטב עד שהנוזל נהיה חלק וללא גושים.
כשהחלב כמעט רתח, מוסיפים את נוזל הקורנפלור לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.
מורידים מהאש ומוסיפים את הסוכר וניל והסוכר הרגיל לפי הטעם. לא כדאי להוסיף הרבה סוכר כי כבר יש סוכר וניל.
מפזרים מעט קינמון מעל, אפשר גם לפזר קוקוס טחון, אגוזים קצוצים, או כל מה שאוהבים.