שמים במיקסר את הסוכר, קוביית השמרים (שמפוררים), כף קמח, וכוס מים. טורפים היטב עם מטרפה ונותנים מנוחה של 5-7 דקות עד שהשמרים נמסים.
מוסיפים את הקמח ואת משפר האפיה, ומתחילים לישה איטית, מוסיפים בהדרגה את שאר הנוזלים: ביצים, וניל, גרידת לימון. מאחדים לבצק ואז מוסיפים את החמאה שהיא חתוכה כבר לקוביות רכות, ואת המלח.
הבצק אמור להיות מעט דביק. משמנים אותו ומכסים ומתפיחים לשעה.
לאחר שעה מכינים כבר ניירות אפייה גזורות.
שוקלים כל כדור בצק עד 70 גרם, לא עוברים משקל זה אחרת הוא יהיה חי בפנים. להכנת צורה של פרחים - ניקח כדור בצק, נשטח עם היד ונלחץ באמצע עם כוס צרה, ואז עם סכין נחתוך ואז נהדק בקצה שזה יצא כמו עלה כותרת. מצורף סרטון הדרכה.
מניחים על נייר אפייה ומתפיחים לעוד שעה שזה מכוסה. חשוב לקמח אותו כי הוא דביק.
לוקחים סיר רחב וממלאים שמן עמוק, שמים על אש גבוה בינוני לא מחכים שהשמן יהיה רותח אלא חמים. מכניסים חתיכת גזר וכשרואים בועות קטנות, יודעים שאפשר להכניס את הסופגניות.
מכניסים כל פעם 3 כדי שהטמפרטורה תהיה מאוזנת, נוריד לאש נמוכה ונטגן שני הצדדים, ואז נוציא לנייר סופג.
נקרר וניקח צנטר ארוך, נעשה חור, נפזר קודם אבקת סוכר ואז נמלא במילוי שלנו. אפשר גם להוסיף קרם וניל מעל ולזגג שוקולד.