Go Back
סופגניות פרח

סופגניות פרח מדהימות

סופגניות בצורת פרחים עם טעם מדהים.
עדיין אין דירוגים
זמן הכנה: 20 minutes
באדיבות: איטל איטלי

ציוד

מיקסר
נייר אפייה
סיר רחב
צנטר ארוך
כוס צרה
גזר

המצרכים

להכנת הבצק

  • 1 קילו כוסמין לבן
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1 קוביית שמרים טריים
  • 1 קורט מחית וניל (או פקק תמצית וניל)
  • 1 כף מלח
  • 1 כף משפר אפייה
  • 3 כוסות מים פושרים (חד פעמי)
  • 2 ביצים +חלמון
  • 100 גרם חמאה

להכנת המילוי

  • ריבה / שמנת עם גבינה לבנה ואינסטנט פודינג וניל (או כל ממרח אחר שאוהבים)

להכנת הקרם מעל

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • ¼ קופסת גבינה לבנה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 דובדבן על כל פרח
  • 1 כף שוקולד גדולה (לזילוף מעל)

אופן ההכנה

  • שמים במיקסר את הסוכר, קוביית השמרים (שמפוררים), כף קמח, וכוס מים. טורפים היטב עם מטרפה ונותנים מנוחה של 5-7 דקות עד שהשמרים נמסים. 
  • מוסיפים את הקמח ואת משפר האפיה, ומתחילים לישה איטית, מוסיפים בהדרגה את שאר הנוזלים: ביצים, וניל, גרידת לימון. מאחדים לבצק ואז מוסיפים את החמאה שהיא חתוכה כבר לקוביות רכות, ואת המלח.
  • הבצק אמור להיות מעט דביק. משמנים אותו ומכסים ומתפיחים לשעה.
  • לאחר שעה מכינים כבר ניירות אפייה גזורות.
  • שוקלים כל כדור בצק עד 70 גרם, לא עוברים משקל זה אחרת הוא יהיה חי בפנים. להכנת צורה של פרחים - ניקח כדור בצק, נשטח עם היד ונלחץ באמצע עם כוס צרה, ואז עם סכין נחתוך ואז נהדק בקצה שזה יצא כמו עלה כותרת. מצורף סרטון הדרכה.
  • מניחים על נייר אפייה ומתפיחים לעוד שעה שזה מכוסה. חשוב לקמח אותו כי הוא דביק.
  • לוקחים סיר רחב וממלאים שמן עמוק, שמים על אש גבוה בינוני לא מחכים שהשמן יהיה רותח אלא חמים. מכניסים חתיכת גזר וכשרואים בועות קטנות, יודעים שאפשר להכניס את הסופגניות.
  • מכניסים כל פעם 3 כדי שהטמפרטורה תהיה מאוזנת, נוריד לאש נמוכה ונטגן שני הצדדים, ואז נוציא לנייר סופג.
  • נקרר וניקח צנטר ארוך, נעשה חור, נפזר קודם אבקת סוכר ואז נמלא במילוי שלנו. אפשר גם להוסיף קרם וניל מעל ולזגג שוקולד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.