Go Back
+ servings
לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה מתוקות של פעם

מתכון ללביבות גבינה עשירות ומפנקות, קלות להכנה והכי ממכרות שיש.
ציון 4.56 על ידי 18 דירוגים
כמות 12 יחידות
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

מחבת: נון-סטיק.

המצרכים

כמות: 12 יחידות

  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% / 9% (250 גרם)
  • 1 ביצה ( L תחליף: רסק תפוחים)
  • ½ 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קליפת לימון מגוררת ( מחצי לימון קטן)
  • 4 כפות קמח תופח

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד. מקבלים בלילה חלקה ומעט סמיכה.
  • מחממים מחבת עם שמן בגובה ½ ס"מ.
  • כשהשמן חם ניצוק כף מהבלילה אל המחבת. לשים לב שהלביבות מזהיבות מהר ולכן מטגנים על להבה בינונית, ומנמיכים בעת הצורך.
  • בכל פעם מטגנים רק 4 יחידות כל יהיה נוח להוציא כשהן מוכנות.
  • מטגנים עד הזהבה עדינה ובעזרת תרווד הופכים את הלביבות לצד השני ומזהיבים גם אותו. לאחר מכן, שוב הופכים צד ומטגנים עוד דקה נוספת.
  • מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  • מקשטים בנדיבות עם אבקת סוכר וריבה טעימה ליד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.