בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד לאיחוד. מקבלים בלילה חלקה ומעט סמיכה.
מחממים מחבת עם שמן בגובה ½ ס"מ.
כשהשמן חם ניצוק כף מהבלילה אל המחבת. לשים לב שהלביבות מזהיבות מהר ולכן מטגנים על להבה בינונית, ומנמיכים בעת הצורך.
בכל פעם מטגנים רק 4 יחידות כל יהיה נוח להוציא כשהן מוכנות.
מטגנים עד הזהבה עדינה ובעזרת תרווד הופכים את הלביבות לצד השני ומזהיבים גם אותו. לאחר מכן, שוב הופכים צד ומטגנים עוד דקה נוספת.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
מקשטים בנדיבות עם אבקת סוכר וריבה טעימה ליד.