Go Back
חזה עוף על הפלנצ’ה

חזה עוף על הפלנצ’ה

ארוחה טעימה ומזינה!
ציון 4.22 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: נטלי לוי

המצרכים

  • 1 חבילה חזה עוף (קילוגרם)
  • 2 בצלים
  • 1 כפית תבלין עוף
  • ½ כפית צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל לטבעות
  • מטגנים על הפלנצ'ה את הבצל עד להזהבה
  • בינתיים מתבלים את החזה עוף בתבלין עוף וצ'ילי מתוק, ואז מוסיפים לפלנצה.
  • מטגנים כ-10 דקות עד שהכל משחים.
    חזה עוף על הפלנצ’ה
  • מומלץ להגיש לצד אורז לבן או פירה וסלט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.