Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד מדהימה
רכה ועסיסית עם ציפוי מפנק!
ציון
5
על ידי דירוג אחד
באדיבות:
רוחמה כהן
ציוד
תבנית 26 משומנת
כוס זכוכית רגילה או כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
קערה א':
▢
4
ביצים
▢
1
כוס סוכר
▢
1
כוסר חלב
▢
¾
כוס שמן
▢
1
סוכר וניל
קערה ב':
▢
1
כוס קמח תופח
▢
1
אינסטנט שוקולד
▢
1
אבקת אפייה
▢
4
כפות שוקולית
▢
1
כפית נס קפה
▢
1
כף קקאו
ציפוי:
▢
1
שמנת מתוקה
▢
1
שוקולד מריר
▢
3
כפות ממרח נוטלה
אופן ההכנה
מקציפים את כל חומרי קערה א' יחד.
עוברים לקערה השנייה, מערבבים יחד הכל ואז מוסיפים לקערת הנוזלים. מערבבים ושופכים לתבנית המשומנת
שמים לאפייה על חום בינוני 180 מעלות למשך45-50 דקות בערך.
מכינים את הציפוי על ידי המסת הכל על הגז, ושופכים על העוגה בעודה חמה.
הערות וטיפים
לתמונה של כוס הזכוכית: לחצו
כאן
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.