מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת חמוצה, גבינה לבנה, סוכר וניל, כוס סוכר, חלמונים.
מורידים מהירות ואז מוסיפים את הפודינג וניל וקורנפלור.
מאחדים את החלבונים עם הבלילה של הגבינות בתנועות עטיפה בעזרת מרית - לא מערבבים חזק כדי לא לשבור את קצף הביצים.
מרפדים נייר אפייה רק בתחתית התבנית (לגזור לעיגול). בצדדים מרססים בתרסיס שמן.
מחממים תנור ל-200 מעלות, בתחתית התנור מניחים תבנית מים רותחים.
אופים על רשת בשלב השני מלמטה למשך 20 דקות עד השחמה בחלק העליון של העוגה (אם צריכים גם 30 דקות אפשר).
לאחר מכן מורידים ל-160 מעלות ומכסים בנייר כסף, ככה שלא תיסדק העוגה, ואופים לעוד שעה. סה"כ שעה וחצי אפייה.
משאירים בתנור מכובה לעוד שעה. שהעוגה מתקררת מכניסים למקרר לכמה שעות (עדיף לילה), ורז אז מחלצים מהתבנית, אחרת היא מתפרקת.
אפשר לקשט מעל בקצפת שמנת ופודינג ולעטר בתותים.