Go Back
לביבות ירקות ללא גלוטן

לביבות ירקות ללא גלוטן

הכי טעימות שיש!
ציון 4 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • 1 בצל
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 5 עלי בצל ירוק חתוך
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 ½ כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מגרדים 4 תפוחי אדמה ישר למסננת, יחד עם 2 גזרים מגורדים ובצל מגורד. משאירים במסננת ולוחצים כל הזמן להוצאת נוזלים - לפחות שעה.
  • לאחרי שעה, לוקחים חופן ביד, סוחטים, ומעבירים לקערה. וככה עם כל הכמות.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
  • מחממים שמן במחבת גובה (כמו לטיגון שניצל), לוקחים כף מהתערובת ובדופן נפטרים מכמה שיותר נוזלים. מטגנים משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.