נדליק תנור על אפייה למעלה ולמטה 170 מעלות
נקציף 5 ביצים שלמות L על המהירות הכי גבוהה ונוסיף 3/4 כוס סוכר בהדרגה ונקציף לפחות 5 דקות עד לקציפה תפוחה ובהירה, ננמיך למהירות בינונית ונוסיף בהדרגה 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, כוס מיץ לימון סחוט טרי ומעט גרידת לימון (לפי טעמכם בלי הלבן רק צהוב), 1/4 2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם 1 אבקת אפייה)
בהדרגה נקציף מעט עד לאיחוד בלבד ואת השאריות קמח מסביב נערבב בתנועות קיפול עם לקקן, נשמן היטב תבנית 24 ונשפוך את הבלילה
נאפה בערך 40-50 דק, נבדוק שיוצא קיסם יבש