Go Back
עוגת לימון מעלפת

עוגת לימון מעלפת

אוורירית וגבוהה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: איילת ממן

המצרכים

  • 5 ביצים L
  • סוכר
  • אינסטנט פודינג וניל
  • שמן
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מעט גרידת לימון
  • קמח תופח

אופן ההכנה

  • נדליק תנור על אפייה למעלה ולמטה 170 מעלות
  • נקציף 5 ביצים שלמות L על המהירות הכי גבוהה ונוסיף 3/4 כוס סוכר בהדרגה ונקציף לפחות 5 דקות עד לקציפה תפוחה ובהירה, ננמיך למהירות בינונית ונוסיף בהדרגה 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל, 3/4 כוס שמן בהדרגה, כוס מיץ לימון סחוט טרי ומעט גרידת לימון (לפי טעמכם בלי הלבן רק צהוב), 1/4 2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם 1 אבקת אפייה)
  • בהדרגה נקציף מעט עד לאיחוד בלבד ואת השאריות קמח מסביב נערבב בתנועות קיפול עם לקקן, נשמן היטב תבנית 24 ונשפוך את הבלילה
  • נאפה בערך 40-50 דק, נבדוק שיוצא קיסם יבש
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.