בקערה שמים את הקמח, שמרים, וסוכר. מערבבים ואז מוסיפים 2 כוסות מים פושרים, וללוש במהירות בידיים.
אחרי זאות מוסיפים כף מלח, ועוד 2 כוסות מים. וללוש עש שמקבלים בצק דביק ודליל וחלק (אולי יהיה קצת גבשושי לא להיבהל). ייתכן ומצטרכים עוד חצי כוס מים.
מכסים חצי שעה ומשאירים להתפחה
לאחר מכן מרטיבים ידיים וללוש שוב במהירות למשך 2 דקות. לאחר מכן לכסות שוב למשך חצי שעה, ואז להרטיב שוב ידיים וללוש שוב למשך 2 דקות. לבסוף שמים כף שמן מעל הבצק, מלטפים ומכסים למשך 45 דקות.
ממלאים שמן חצי עמוק במחבת רחבה או סיר נמוך (טמפרטורת שמן רצויה היא כ-170 מעלות)
מניחים בצד קערה עם מים ולטבול את הידיים, לוקחים חתיכה בצק ולפתוח חור גדול באמצע ואז לשים בשמן (הבצק מתכווץ)
הופכים כשמזהיב, ואז כשמוכן מעבירים למסננת ואז טובלים בסוכר רגיל.