לחמם תנור על 180 מעלות
לפרוס את בצק העלים על משטח עבודה, נרדד דק ונחלק ל-3 מלבנים שווים.
להניח את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, לחורר בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ולאפות 40 דקות עד להזהבה ואפייה מלאה. לאחר מכן להוציא ולצנן
להקציף שמנת מתוקה, חלב, ואינסטנט פודינג וניל, עד שמקבלים קצפת יציבה.
להניח על מגש עלה של בצק עלים אפוי, מעליו למרוח מחצית מכמות הקרם, ואז להניח מעל עלה נוסף וללחוץ מעט. למרוח שוב את המחצית השנייה של הקרם, ולסגור מעל עם עלה נוסף.
מפזרים מלמעלה אבקת סוכר
מאחסנים במקרר.