Go Back
קרמשניט

עוגת קרמשניט גבוהה וקלה

עסיסית ורכה עם קרם מנחם!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: רנאטה פורטנוי

ציוד

כוס: כוס 240 מ"ל

המצרכים

  • 400 גרם בצק עלים מרודד (שמפשירים כל הלילה במקרר או שעתיים בטמפ חדר)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית (250 גרם)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב / חלב קוקוס
  • אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה

  • לחמם תנור על 180 מעלות
  • לפרוס את בצק העלים על משטח עבודה, נרדד דק ונחלק ל-3 מלבנים שווים.
  • להניח את הבצקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, לחורר בעזרת מזלג את הבצק במספר מקומות שונים ולאפות 40 דקות עד להזהבה ואפייה מלאה. לאחר מכן להוציא ולצנן
  • להקציף שמנת מתוקה, חלב, ואינסטנט פודינג וניל, עד שמקבלים קצפת יציבה.
  • להניח על מגש עלה של בצק עלים אפוי, מעליו למרוח מחצית מכמות הקרם, ואז להניח מעל עלה נוסף וללחוץ מעט. למרוח שוב את המחצית השנייה של הקרם, ולסגור מעל עם עלה נוסף.
  • מפזרים מלמעלה אבקת סוכר
  • מאחסנים במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.