מקציפים 5 חלבונים עם 1 כוס סוכר. תוך כדי הקצפה מוסיפים את החלמונים והשמן.
בתנועות קיפול מוסיפים את הגבינה עם שמנת חמוצה עד שמקבלים מרקם חלק.
מוסיפים כעת את החומרים היבשים בתנועות קיפול.
לבסוף - מוסיפים את שברי עוגיות הלוטוס לבלילת העוגה.
ליצוק את בלילת העוגה לתבנית ולשים לאפייה על 160 מעלות עד להזהבה.
לצנן את העוגה היטב, ואז נמיס יחדיו את כל מצרכי הציפוי ומערבבים עד לאיחוד.
שופכים את ציפוי הלוטוס על העוגה הקרה ומקשטים כיד הדמיון.