Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות
בצק פריך מפנק עם פירורים!
ציון
4.45
על ידי
78
דירוגים
באדיבות:
נטלי לוי
ציוד
כוס: כוס מדידה
תבנית: תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים
לבצק פירורים:
▢
3
כוסות קמח
▢
3/4
כוס סוכר
▢
1
ביצה
▢
1
שקית אבקת אפיה
▢
1
סוכר וניל
▢
1
כוס שמן
לשכבת השוקולד:
▢
100
גרם שוקולד מריר
▢
2
כפות קקאו
▢
¼
כוס מים
▢
¼
כוס שמן
▢
1
כפית גדושה נס קפה
▢
¼
כוס סוכר
▢
2
ביצים
אופן ההכנה
להכנת הבצק -
מערבבים את כל החומרים במזלג עד שנוצרים גושים.
אחרי זאת מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומשטחים 2 חלקים בתבנית.
נעבור להכנת השוקולד -
מבשלים את חומרי השוקולד בלי הביצים עד שהכל נמס לגמרי, והתערובת חלקה.
מורידים מהאש ומערבבים עם הביצים ואז שופכים על הבצק.
מהחלק השלישי של הבצק שנותר מפוררים פירורים ומפזרים על מעל השוקולד.
מכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
כשמתקרר חותכים לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.