Go Back

חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות

בצק פריך מפנק עם פירורים!
ציון 4.45 על ידי 78 דירוגים
באדיבות: נטלי לוי

ציוד

כוס: כוס מדידה 
תבנית: תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

לבצק פירורים:

  • 3 כוסות קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן

לשכבת השוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות קקאו
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית גדושה נס קפה
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

להכנת הבצק -

  • מערבבים את כל החומרים במזלג עד שנוצרים גושים.
  • אחרי זאת מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומשטחים 2 חלקים בתבנית.

נעבור להכנת השוקולד -

  • מבשלים את חומרי השוקולד בלי הביצים עד שהכל נמס לגמרי, והתערובת חלקה.
  • מורידים מהאש ומערבבים עם הביצים ואז שופכים על הבצק.
  • מהחלק השלישי של הבצק שנותר מפוררים פירורים ומפזרים על מעל השוקולד.
  • מכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
  • כשמתקרר חותכים לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.